Duo gift box Clover gin

Een super mooie gift box van Clover Gin! Exclusief verkrijgbaar bij Club-Gin. Deze giftbox bevat 1x Cover Gin classis 20 cl, Clover Lucky nr4 inxlusief 2 een glas en een setje gouden rietjes!

€54,00
Clover gin gift box

Een te gekke giftbox van Clover Gin inclusief 2 bijpassende gin glazen. In het pakket zit 1x Clover Gin 50 cl en 2 Clover glazen.

€47,00
Clover Mineral - 50 cl

Een bijzonder en artisanaal product maar dan zonder alcohol! Perfect voor een mocktail!

€24,00
Clover Gin - 50 cl

Dit is de allereerste gin die Clover Gin op de markt bracht voor consumenten. De fles heeft een inhoud van 50 cl en bevat 40% alcohol.

€37,00
Clover Gin Lucky nr4

Het tweede lid van deze bijzondere Clover Gin familie! De inhoud bedraagt 50 cl en bevat 40% alcohol.

€43,00
Clover Hobstar Glas

Een prachtig glas om één van onze Clover Gins in te schenken!

€7,00
Clover Clover - Mineral Pink glasses

Een prachtig mineraalglas van het merk Clover!

€4,50
Clover Coupes - Cocktailglas

Een pareltje om een heerlijke gin cocktail uit te nuttigen!

€7,00
Clover gouden rietjes

4 prachtige gouden rietjes om jouw favoriete gin tonic drankje mee af te maken! Daarnaast kun je deze rietjes hergebruiken worden deze geleverd in een bewaarzakje met een schoonmaakborsteltje!

€15,00
Clover - papieren rietjes

Enjoy you drink and save the earth met deze papieren rietjes van het merk Clover! In deze verpakking zitten maar liefst 50 papieren rietjes.

€6,00

Over Clover Gin

De drie gezusters Ickroth begonnen in 2015 aan hun begeerde reis naar een bijzondere botanische gin. De drie zussen opgegroeid op de Kalmthoutse Heide. De Kalmthoutse Heide is omringt door veel natuur, heide en groen. Na een flinke zoektocht van maar liefst acht maanden vonden de gezusters de perfecte smaak en zo werd deze unieke Clover Gin op de wereld gezet. De drie zussen zijn als bladeren op een klaver, vergelijkbaar maar absoluut verschillend van elkaar. Ze hebben een unieke gin ontwikkeld die voortreffelijk is als de ochtenddauw en delicaat als een klaverbloem. Clover betekent klaver. Een klavertje met drie blaadjes, dat is de drie zussen elkaar zien. Deze klaver is ook het kenmerk van deze unieke Gin. Nu snap je vast waarom deze gin de naam "Clover Gin" heeft. 

Clover Gin

De basis van Clover gin is gebaseerd op koriander, krademom en jeneverbes. De verrassende combinatie met peer en lavendel zorgt voor een heerlijke geur en een zachte smaak.

Clover Gin online bestellen bij Club Gin

Clover Gin is bij ons nieuw in het assortiment en een echt pareltje om naar te kijken! De uitstraling van dit merk is erg zacht. Daarnaast is Clover Gin ook nog heel erg milieubewust en wordt er niks aan het toeval overgelaten. Bij elke soort Clover Gin is er een perfect glas bij ontworpen. De designs van de glazen komen overeen met de perfect ontworpen flessen. Daarnaast bieden ze ook milieubewuste rietjes aan die zorgen voor een chique uitstraling als je deze gin serveert met de bijpassende gin glazen en de accessoires. 

                                   Clover gin online bestellen

De levertijd van deze gin is iets langer dan je van ons gewend bent. We beloven jullie dat als je deze gin bestelt je geduld loont! Zo'n heerlijke en verfrissende gin heb je in tijden niet meer geproefd.