Clover Gin

Geen producten gevonden...

Over Clover Gin

De drie gezusters Ickroth begonnen in 2015 aan hun begeerde reis naar een bijzondere botanische gin. De drie zussen opgegroeid op de Kalmthoutse Heide. De Kalmthoutse Heide is omringt door veel natuur, heide en groen. Na een flinke zoektocht van maar liefst acht maanden vonden de gezusters de perfecte smaak en zo werd deze unieke Clover Gin op de wereld gezet. De drie zussen zijn als bladeren op een klaver, vergelijkbaar maar absoluut verschillend van elkaar. Ze hebben een unieke gin ontwikkeld die voortreffelijk is als de ochtenddauw en delicaat als een klaverbloem. Clover betekent klaver. Een klavertje met drie blaadjes, dat is de drie zussen elkaar zien. Deze klaver is ook het kenmerk van deze unieke Gin. Nu snap je vast waarom deze gin de naam "Clover Gin" heeft. 

Clover Gin

De basis van Clover gin is gebaseerd op koriander, krademom en jeneverbes. De verrassende combinatie met peer en lavendel zorgt voor een heerlijke geur en een zachte smaak.

Clover Gin online bestellen bij Club Gin

Clover Gin is bij ons nieuw in het assortiment en een echt pareltje om naar te kijken! De uitstraling van dit merk is erg zacht. Daarnaast is Clover Gin ook nog heel erg milieubewust en wordt er niks aan het toeval overgelaten. Bij elke soort Clover Gin is er een perfect glas bij ontworpen. De designs van de glazen komen overeen met de perfect ontworpen flessen. Daarnaast bieden ze ook milieubewuste rietjes aan die zorgen voor een chique uitstraling als je deze gin serveert met de bijpassende gin glazen en de accessoires. 

                                   Clover gin online bestellen

De levertijd van deze gin is iets langer dan je van ons gewend bent. We beloven jullie dat als je deze gin bestelt je geduld loont! Zo'n heerlijke en verfrissende gin heb je in tijden niet meer geproefd.