Citadelle Gin 70CL + 2 Gratis Flesjes Three Cents Tonic Water

De Citadelle Gin heeft geurtonen van verse bloemen, zoals jasmijn en kamperfoelie, en natuurlijk ook jeneverbes.

€23,50 €25,95
Citadelle Reserve Barrique Aged Gin 70CL

De Citadelle Reserve Gin heeft een sterke smaak en rijke aroma's die te herkennen zijn door de jasmijn.

€35,99 €34,95

Gin van Citadelle

Als je op zoek bent naar een Gin van Citadelle, ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina hebben we alle Citadelle Gin geselecteerd. Dit Gin merk is wellicht de beste Gin uit heel Frankrijk. Het drankje wordt gemaakt op basis van jeneverbessen en die worden geteeld op eigen grond. In totaal worden er daarnaast nog 19 andere botanische ingrediënten gebruikt voor het maken van de Gin die ieder in teken staat van het oh zo mooie Frankrijk. Het is een frisse en rijke Gin met tonen van kaneel, citrus, anijs en een vleugje van peper.

 

Over Citadelle Gin

De gin van Citadelle geeft in eerste instantie geuren af met tonen van kaneel, jasmijn en verse bloemen. Na een tijdje ruik je ook de aroma’s van een wat meer kruidigere anijs die naar voren komt. Al deze geuren samen, zal je doen denken aan een tuin die in het voorjaar in bloei staat. Smaken die je mag verwachten van de Citadelle Gin zijn de jeneverbes en bloemen. Het is een verfijnde en zachte Gin. De 19 botanische kruiden die gebruikt worden bij de productie van de Citadelle Gin worden voor maar liefst 72 uur lang gedrankt in de basisspirit. Hierdoor kunnen alle aroma’s goed opgenomen worden. Vervolgens wordt de Gin in een pot van koper voor 12 uur lang gedistilleerd. Dit wordt gedaan op een open vlam.

 

Citadelle Gin thuis laten bezorgen

Selecteer welke je wil hebben. Als je van plan bent om deze gin cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Plaats je een bestelling met een bedrag boven de 149 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Interesse in ons gehele collectie? Gin bestel je eenvoudig online bij onze webshop van Club Gin. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.