Gin-Mare Mediterranean 50CL

De Gin-Mare Mediterranean is een smaakvolle Gin, gemaakt met ingrediënten zoals basilicum, arbequina olijven, tijm en rozemarijn.

€30,95
Gin-Mare Mediterranean 70CL

De Gin-Mare Mediterranean is een smaakvolle Gin, gemaakt met ingrediënten zoals basilicum, arbequina olijven, tijm en rozemarijn.

€36,95
Gin-Mare Mediterranean 1L

Kom in de mediterrane sferen met deze 1 liter gin van Gin Mare.

€45,95
Gin-Mare Mediterranean 175CL

De Gin-Mare Mediterranean is een heerlijke Gin, gemaakt met ingrediënten zoals olijven, jeneverbes, basilicum, rozemarijn, tijm en koriander.

€89,95
Gin-Mare Capri 0.7L

Mooie Gin Mare met een eerbetoon aan het Italiaanse eiland Capri in een fles van 0.7L.

€46,95
Gin-Mare Lantern Pack

De Gin-Mare Mediterranean Lantern Pack bevat een heerlijke Gin die gemaakt is met ingrediënten zoals olijven, jeneverbes, basilicum, rozemarijn, tijm en koriander.

€44,95
Gin-Mare Triple Orange Set 70CL

De Gin-Mare Triple Orange Pack Mediterranean bevat 1 x 700 ml fles Gin Mare, 1 x Gin Mare Bar spoon, Orange marmelade, Orange bitters, gehydrateerde sinaasappel en recept voor de 'Triple Orange' gin & tonic.

€44,95
Gin-Mare Mediterranean 70CL giftpack met Ballon Glas

De Gin-Mare Mediterranean 70CL giftpack met Ballon Glas bevat een heerlijke Gin die gemaakt is met ingrediënten zoals jeneverbes, basilicum, rozemarijn, tijm, koriander en olijven.

€42,95
Gin-Mare Single Bottle Double ballon giftpack

De Gin-Mare Single Bottle Double ballon giftpack bevat een heerlijke Gin die gemaakt is met ingrediënten zoals olijven, jeneverbes, basilicum, rozemarijn, tijm en koriander.

€44,95
Gin-Mare Double Bottle Four ballon giftpack

De Gin-Mare Single Bottle Double ballon giftpack bevat een heerlijke Gin die gemaakt is met ingrediënten zoals olijven, jeneverbes, basilicum, rozemarijn, tijm en koriander.

€79,95

Online Gin Mare Gin Kopen

Iedere fles Gin Mare is gemaakt in een 13e-eeuwse kapel in een oud vissersdorp genaamd Vilanova. Dit vissersdorp is gelegen tussen de Costa Brava en de Costa Dorada. Het woord ‘mare’ is de Italiaanse en Latijnse benaming voor de zee. Volgens de Catalanen heeft de zee veel invloed op alle inwoners van de omringende landen. Gin Mare is de belichaming van de mediterrane geest, volgestopt met lokale mediterrane botanicals en zonnestralen. Deze gin is een teken van luxe verrijkt met oliën, die de drinker op een avontuur trakteren.

De ketel die vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt om Gin Mare te maken, staat op een plek waar monniken zich ooit terugtrokken. De familie Giro Ribot heeft de kapel in de jaren vijftig gekocht, om hun groeiende bedrijf te huisvesten. Men is erin geslaagd om het nut van de kapel te combineren met haar karakteristieke eigenschappen. Alle botanicals die verwerkt zijn komen uit de landen rondom de Middellandse Zee. De jeneverbessen, Alberquina olijven en citrusvruchten zijn afkomstig uit Spanje, De tijm komt uit Turkije, de basilicum uit Italië en de rozemarijn is samen met het korianderzaad afkomstig uit Griekenland. De schillen van zowel bittere als zoete sinaasappel en regionaal gegroeide citroenen worden een jaar lang gemarcereerd voor destillatie. De perfecte balans van alle smaken wordt bereikt door alle ingrediënten apart van elkaar te destilleren.

Gin Mare ruikt mild en schoon met de onmiddellijke aanwezigheid van rozemarijn. De smaak is aangenaam, aanvankelijk plantaardig maar soepel. Het is een lichte gin met een beetje rozemarijn aan de voorkant, gevolgd door wat sinaasappel en jeneverbes. De staart heeft een spelende slotnoot van tijm. Rozemarijn, tijm en basilicum zijn gemakkelijk merkbaar in deze gin, terwijl de smaken van jeneverbes en citrus niet worden onderdrukt. Gin Mare is een zachte, unieke en zeer plezierige hedendaagse gin.

Gin Mare kopen doe je online bij club-gin. Gin tonic maken? Dit doe je eenvoudig met deze heerlijke gin, maar ook puur is deze zachte gin puur genieten.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Gin heeft u keuze uit meer dan 50+ echte gins.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »