Hendricks Gin Orbium 70CL

De Hendrick's Gin Orbium is een heerlijke Gin met alsem en een blauwe lotus bloem.

€54,95
Hendricks Gin 100CL

De Hendrick's Gin is een heerlijke Gin met smaken van citrus, droge jeneverbes en pittige koriander.

€42,50
Hendricks Gin 175CL

De Hendrick's Gin is een heerlijke Gin met smaken van citrus, droge jeneverbes en pittige koriander.

€96,95
Hendricks Gin 70 CL

De Hendrick's Gin is een heerlijke Gin met smaken van citrus, droge jeneverbes en pittige koriander.

€34,50

Online Hendrick's Gin Kopen

Bij Club Gin kun je Hendricks gin kopen, online en dezelfde dag nog verzonden wanneer je voor 16:00 uur bestelt. Bij je gin kun je een handgeschreven kaartje gratis laten toevoegen. Zo wordt jouw Hendricks gin cadeau van een persoonlijke note voorzien.

Over Hendrick’s gin

Hendrick’s gin wordt geproduceerd in Schotland door Willam Grant & Sons. Het familiebedrijf destilleert haar gin daar in het kustplaatsje Girvan. Uitgevonden door Lesley Gracey, is deze gin in 1999 voor het eerst gelanceerd. Zij heeft van William Grant & Sons de opdracht gekregen om een premium gin te maken. Wij van club-gin kunnen bevestigen dat dit gelukt is!

Productiewijze Hendrick’s gin

Hendrick’s gebruikt naast de traditionele jenever-infusie roos en komkommer om smaak aan het geheel toe te voegen. Na het bewerkingsproces wordt Hendrick’s gin gebotteld in een donkerbruine fles. In tegenstelling tot de meeste gins, wordt Hendricks’’s gin met de hand vervaardigd in kleine batches van slechts 500 liter per batch.

Voor het destilleren wordt gebruikt gemaakt van een Carter-Head Still en een kleinere koperen pot ketel. Beide ketels zijn door de voormalige president van het bedrijf aangekocht en vervolgens gerestaureerd in de jaren zestig. De twee ketels produceren opvallend verschillende soorten gin vanwege hun verschillende constructie en destillatiemethoden.

Smaak Hendrick’s gin

De gin ontleent zijn unieke smaak door de infusie met de komkommer soort Cucumis Sativus en de Bulgaarse rozenblaadjes Rosa Damascena. Deze samenstelling wordt vervolgens verrijkt met 11 botanische ingrediënten uit alle uithoeken van de wereld;

 • Jeneverbes,
 • korianderzaad,
 • karwijzaad,
 • sinaasappelschil,
 • citroenschil,
 • staartpeper,
 • kamille,
 • vlierbloesem,
 • duizendblad,
 • liswortel
 • en engelwortel. 

Al deze smaken komen samen in een overheerlijke gin met een floraal aroma. Het gebruik van twee verschillende ketels resulteert in een buitengewoon zachte gin met een subtiele smaakbalans.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Gin heeft u keuze uit meer dan 50+ echte gins.