De lekkerste Gin Recepten - Club Gin

Recept: De Clover Club Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De Clover Club Cocktail

Bij Club-Gin zijn we altijd op zoek naar nieuwe en opwindende cocktails om met jullie te delen. Deze keer nemen we je mee op een reis naar de verfijnde wereld van cocktails met een recept voor de heerlijke Clover Club Cocktail. Deze klassieke cocktail combineert gin met een vleugje frambozenlikeur en citroensap, wat resulteert in een verfrissende en elegante drank die je smaakpapillen zal verrassen. Lees verder om te ontdekken hoe je deze fantastische cocktail thuis kunt maken!

Recept: De Ramos Gin Fizz Cocktail

  • Geplaatst op
 Recept: De Ramos Gin Fizz Cocktail

Ben je op zoek naar een verfrissende en klassieke cocktail om jezelf en je gasten te verwennen? Zoek niet verder dan de legendarische Ramos Gin Fizz cocktail. Deze cocktail, oorspronkelijk uit New Orleans, is een heerlijke mix van gin, citroensap, room en eiwit, met een vleugje vanille en sinaasappelbloesemwater. Het resultaat is een zijdezachte en romige drank die perfect is voor warme zomerdagen of elke gelegenheid waarbij je iets speciaals wilt serveren. Laten we aan de slag gaan met dit verfijnde recept!

Recept: De basil smash cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De basil smash cocktail

Hallo ginliefhebbers!
Vandaag nemen we een duik in de wereld van de klassieke gin-cocktails, en wat is er beter dan een verkwikkende Basil Smash? Dit drankje is een smaakexplosie en een favoriet onder kenners. Dus laten we samen aan de slag gaan om dit heerlijke recept te ontdekken.

Recept: De Bramble Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De Bramble Cocktail

Bij Club Gin draait alles om de wereld van gin, en er is geen betere manier om de veelzijdigheid van deze heerlijke spirit te ervaren dan met een Bramble cocktail. Dit klassieke drankje combineert gin met verse bramen en citroen voor een verfrissende, fruitige twist. Als je op zoek bent naar een nieuwe favoriete gin cocktail, zoek dan niet verder. Hier is het recept voor de verrukkelijke Bramble cocktail.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »