Recept: De White Lady Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De White Lady Cocktail

Een Elegant Meesterwerk in een Glas

Als je op zoek bent naar een cocktail die elegantie en smaak combineert, dan is de White Lady Cocktail een absolute must-try. Deze klassieke cocktail wordt geroemd om zijn verfijnde smaken en sierlijke uitstraling. De White Lady is een cocktail die het proeven meer dan waard is, en het goede nieuws is dat je hem gemakkelijk thuis kunt maken. In dit blog delen we alles wat je moet weten om deze tijdloze klassieker te bereiden met de heerlijke gins van Club Gin.

 

Over de White Lady Cocktail

De White Lady is een cocktail die zijn oorsprong vindt in de jaren 1930 en snel bekendheid verwierf in de chique bars van Londen en Parijs. De elegante combinatie van gin, Cointreau (een sinaasappellikeur) en vers citroensap zorgt voor een verfrissende en evenwichtige smaak die zowel nieuwkomers als ervaren cocktailgenieters zal bekoren.

 

 

Recept voor de White Lady Cocktail

Ingrediënten:

 

Instructies:

  1. Vul een cocktailshaker met gin, Cointreau en vers citroensap.
  2. Voeg een handvol ijsblokjes toe aan de shaker en schud krachtig tot het mengsel goed gekoeld is.
  3. Zeef de cocktail in een gekoeld cocktailglas zonder ijs.
  4. Voor een extra touch of elegantie, garneer met een dunne reep citroenschil of een maraschino kers.

 

De White Lady is nu klaar om te serveren!

 

 

Gin Keuze voor de Perfecte White Lady

Bij Club Gin begrijpen we dat de kwaliteit van de gin een cruciale rol speelt in het creëren van de perfecte White Lady Cocktail. Kies uit ons uitgebreide assortiment gins, variërend van traditionele London Dry Gins tot meer exotische botanical gins, om de gin te vinden die het beste bij jouw smaak en voorkeuren past.

 

Of je nu kiest voor een gin met een uitgesproken jeneverbesaroma of een florale en lichtere gin, Club Gin heeft iets voor elke smaak.

 

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je favoriete gin bij Club Gin en ontdek de magische wereld van de White Lady Cocktail. Laat de elegantie in een glas tot leven komen!

 

 

Onze top 3 gin voor de White Lady Cocktail, uitgekozen door onze experts: 

1. Gin Mare Mediterranean

 

2. Tanqueray No:Ten

 

3. Citadelle

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »