Recept: De Bramble Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De Bramble Cocktail

Bij Club Gin draait alles om de wereld van gin, en er is geen betere manier om de veelzijdigheid van deze heerlijke spirit te ervaren dan met een Bramble cocktail. Dit klassieke drankje combineert gin met verse bramen en citroen voor een verfrissende, fruitige twist. Als je op zoek bent naar een nieuwe favoriete gin cocktail, zoek dan niet verder. Hier is het recept voor de verrukkelijke Bramble cocktail.

Ingrediënten:

 

 

Bereidingswijze:

Bereid je glas voor:

Vul een uw favoriete glas met ijsblokjes om het vooraf te koelen.

 

Giet de gin en citroensap:

In een cocktailshaker gevuld met ijs, voeg je de gin en vers citroensap toe. Schud krachtig om de ingrediënten te mengen en te koelen.

 

Voeg de eenvoudige siroop toe:

Giet de eenvoudige siroop in het voorbereide glas. Dit geeft de cocktail een vleugje zoetheid om de zure citroen in balans te brengen.

 

Schenk de gin-citroenmix:

Giet de geschudde gin en citroensap voorzichtig over de eenvoudige siroop in het glas.

 

Voeg de bramenlikeur toe:

Giet de crème de mûre voorzichtig over de bovenkant van de cocktail. De likeur zal naar de bodem van het glas zakken, wat voor een prachtig kleurrijk effect zorgt.

 

Garneer en serveer:

Voeg enkele verse bramen en een schijfje citroen toe aan de cocktail als garnering. Gebruik een roerstaafje om de bramen en citroen lichtjes te pletten, zodat de smaken zich vermengen terwijl je geniet van je Bramble cocktail.

 

Proost!

Neem een slok van deze fruitige, verfrissende creatie en laat je verrassen door de harmonie van smaken die gin, citroen en bramen bieden.

 

 

De Bramble cocktail is een uitstekende keuze voor liefhebbers van gin en voor degenen die op zoek zijn naar een verfrissende, fruitige twist. Bij Club Gin hebben we een uitgebreide selectie van gin soorten om uit te kiezen, van klassieke London Dry Gin tot meer gedurfde en aromatische variëteiten. Probeer dit recept uit en ontdek de magie van de Bramble cocktail. Of je nu een doorgewinterde gin liefhebber bent of nieuwsgierig naar de wereld van gin, deze cocktail zal zeker indruk maken. Geniet van je mixologische avontuur en proost op nieuwe ontdekkingen!

 

Onze top 3 gin voor een Bramble Cocktail, uitgekozen door onze experts: 

 

1. Tanqueray London Dry

 

2. Beefeater London Dry

 

3. Bombay London Dry

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »