Gin Tonic pakket kopen? Wij zetten de mooiste Gin Tonic cadeausets op een rijtje

  • Geplaatst op
Gin Tonic pakket kopen? Wij zetten de mooiste Gin Tonic cadeausets op een rijtje

Ben je op zoek naar een Gin Tonic cadeauset? In dit artikel zetten wij de mooiste cadeausets
voor je op een rijtje.

Gin mare Single Bottle Double ballon giftpack 70CL

gin mare giftpack

Iedere Gin Mare fles wordt gemaakt in een dertiende-eeuws kapel in een oud vissersdorpje tussen de Costa Brava en Costa Dorada. Deze gin ruikt kruidachtig, met jeneverbes en tijm die domineren. De combinatie van olijven, jeneverbes, basilicum, tijm en koriander laten het geheel hartig aanvoelen. Gin Mare smaakt hierdoor authentiek en origineel.

In deze cadeauset zit een fles Gin Mare en 2 Gin Mare Ballon glazen om de gin is stijl te kunnen drinken.

Gin Mare Triple Orange Pack Mediterranean 70CL

Gin Mare Mediterrean pack

In deze giftset zit ook een fles Spaanse Gin Mare, maar hier zit ook nog een grote lepel met het logo van het merk erop, een doosje met een gedroogd schijfje Naranja sinaasappel, een potje sinaasappel marmelade, een flesje van Bitter Truth Orange Bitters en het recept voor de ‘Triple Orange’ gin tonic. 

Brockmans Premium Gin Giftpack 70CL

brockmans

Deze gin is zo zacht en smaakvol, dankzij de aanwezigheid van braambessen, blauwe bessen en zwarte bessen. Hierdoor is deze gin uniek en fruitig. Je kan alle kanten op met deze gin, maar de Brockmans gin is vooral heel lekker met zoete tonics. In de giftset zit een Brockmans Gin fles van 70 cl en een Brockmans Coppa glas.

Tanqueray Gin Glass pack

tangueray geschenkset

De Tanqueray Gin fles heeft een groene kleur en is gebaseerd op de vorm van een cocktailshaker. Het recept van deze gin is sinds 1830 niet veranderd en het is gemaakt van pure graanalcohol. Dankzij de botanische kruiden is dit een soepele gin met een licht dominante smaak van jeneverbes. In deze giftbox zit een uniek Tanqueray glas en een Tanqueray Gin fles van 70 cl.                                                    

Mombasa Club Dry Gin 70CL

mombasa dry gin geschenkset

Deze gin heeft een rijke geschiedenis, de Mombasa club is namelijk gebaseerd op een recept uit 1888 en in die tijd werd hij exclusief gedestilleerd voor de Britse Kolonie in Mombasa (Kenia). Tegenwoordig wordt deze gin gemaakt met zorgvuldig geselecteerde botanicals om het authentieke recept nieuw leven in te blazen. Hierin komen kruidnagel en komijn het meest naar voren. De jeneverbes en invloeden van citrus geven een ongekende smaak met verfrissend karakter. In deze giftset zit een Mombasa Club fles van 70 cl met een bijpassend glas.

Mombasa Club Strawberry Glass Pack 70CL

mombasa geschenkset strawberry

Deze gin wordt drievoudig gedestilleerd voordat zij wordt doordrenkt met aardbeien en andere rode vruchten. De smaak van deze roze gin is dus zeer fruitig. Dit cadeauset bevat een fles Mombasa Club Strawberry van 70 cl en een bijpassend glas.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »