De 5 leukste Gin geschenken voor Moederdag!

  • Geplaatst op
De 5 leukste Gin geschenken voor Moederdag!

Nog een paar weken en dan is het zover, Moederdag! Je wilt natuurlijk voor je lieve moeder iets leuks doen en haar bedanken voor alles wat voor je doet. Iets waar ze van kan genieten en even kan ontspannen. Club gin heeft daarom een aantal leuke Gin pakketten voor je, zodat je makkelijk en snel een leuk cadeau kan bestellen voor je moeder en punten gaat scoren met een gaaf kadootje!

Bobby Gin Giftbox

bobby giftpack

Bobby Gin is een gin die je verrast door zijn heerlijke aroma’s van oosterse kruiden en Citrus. De gin is ontstaan nadat de kleinzoon van Bobby een oude fles van zijn opa tegenkwam die in 1950 jenever had gecombineerd met Indonesische kruiden. Deze gin heeft een stevige smaak en deze Bobby Gin komt nu in een mooie gift box met 2 bijpassende glazen.

Mombasa Strawberry Glass Pack

mombasa

Wil je echt iets vrouwelijks voor je moeder kopen en dan het liefst in haar favoriete kleur roze? Dan is Mombasa Club Strawberry Edition het perfecte cadeau. Deze fles van de Mombasa club is helemaal roze en wordt geleverd in een roze doos met een bijpassend glas. De gin wordt drievoudige gedestilleerd en deze helder roze gin is zeer fruitig. Dit komt omdat de gin wordt doordrenkt met aardbeien en andere rode vruchten.

Gin Mare giftpack

gin mare giftbox

Wil je je moeder naast de gin nog wat meer geven? Dan is Gin Mare giftpack een leuk cadeau om te geven. Iedere fles van Gin Mare wordt in een dertiende -eeuwse kapel gemaakt is een oud vissersdorpje, hierdoor is de gin fles ook nog een plaatje om te zien! De smaak van deze gin is authentiek en origineel door zijn combinatie van olijven, jeneverbes basilicum, tijm, koriander en rozemarijn. En om deze gin in stijl te kunnen drinken, zitten er in gift set ook twee bijpassende glazen bij.

Brockmans Gin Giftpack

brockmans

Houdt je moeder van zoet en niet al te bitter? Dan past een gin die zacht en smaakvol is daar het beste bij. Dan past de gin van Brockmans hier goed bij. Deze gin is namelijk fruitig en uniek door de aanwezigheid van verschillende bessen en is heerlijk in combinatie met zoete tonics. Deze Brockmans Gin Giftpack wordt geleverd met een bijpassend glas en is hierdoor een leuk cadeautje.

 

Tanqueray Gin Glass pack

tangueray

Als je op zoek bent naar een sterke gin, dan kan je het beste voor Tanqueray gin gaan. Deze gin heeft een alcoholpercentage van 40% en wordt gekenmerkt door zijn groene fles die gebaseerd is op een cocktailshaker. De gin wordt gemaakt van pure graanalcohol in combinatie met botanische kruiden die zorgen voor een soepele gin. Een gin voor een echte liefhebber en nu in deze mooi Tanquearay Gin Glass Pack met een uniek Tanquearay glas, die je normaal alleen krijgt in een restaurant!

 

Wil je het cadeau nog persoonlijker maken met een geschreven kaartje? Laat dan een tekst achter bij je bestelling en dan schrijven wij een mooi kaartje voor je!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »