Tanqueray Gin Glass pack

21,95
In het Tanqueray Glass pack zit een een uniek Tanquearay glas en een heerlijke Gin, waarvan vorm van de fles is gebaseerd op een cocktailshaker. Lees meer
  • Scherpste prijzen
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Tanqueray
Alcohol %:
43%
Inhoud:
70CL
Land:
Verenigd Koninkrijk
Soort Gin:
Citrus Gin
Levertijd:
1 - 3 Werkdagen

Informatie

Tanqueray Gin Glass pack

Deze giftbox met een uniek Tanquearay glas, is het ideale cadeau voor de echte liefhebber. Met een alcoholpercentage van 40% wordt in de karakteristieke groene fles geleverd, welke gebaseerd is op de vorm van een cocktailshaker. Het recept van deze gin is sinds 1830 onveranderd gebleven en is gemaakt van pure graanalcohol. De botanische kruiden combineren tot een soepele gin met een licht dominante smaak van de jeneverbes. Dit wil iedere gin-liefhebber wel hebben. Toch niet helemaal de Gin die je zoekt? Neem dan is een kijkje bij onze andere Gin soorten.

Gin Glass pack

De 0,7 liter fles in de Tanqueray London Dry Gin geschenkverpakking heeft de vorm van een cocktailshaker en is groen gekleurd. Hierdoor springt hij meteen in het oog. Bovendien wordt er een echt Tanqueray glas meegeleverd, wat je uitnodigt om de gin direct te proeven. Daarnaast komen hierin de aroma's van de London Dry gin echt tot leven! De Gin is ideaal om puur te drinken of te gebruiken voor de klassieke Gin-Tonic. Geniet van een heerlijk smaakbeleving met lange afdronk!

Tanqueray London Dry Giftbox kopen

Of je nu het Tanqueray London Dry Gin Glass Pack bestelt voor je persoonlijk genot of als een geweldige geschenkdoos voor een gin-liefhebber, je zult niet teleurgesteld zijn. Daarnaast kun je bij ons een gratis handgeschreven kaartje toevoegen. Maak zo jouw cadeau nog persoonlijker! Geen glas nodig? Je kunt de Tanqueray London Dry Gin ook los bestellen bij Club Gin.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »