Tropische Gin-Tonic met Mango en Passievrucht

  • Geplaatst op
Tropische Gin-Tonic met Mango en Passievrucht

Ingrediënten:

  • 1 mango, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 passievrucht, uitgeperst
  • 2 el suiker
  • 2 tl citroensap
  • 1 tl gemalen koriander
  • 1/2 tl gemalen gember
  • 1/4 tl gemalen komijn
  • 1/4 tl gemalen kardemom
  • 4-5 ijsblokjes
  • 50 ml gin
  • Tonic water

 

Bereidingswijze:

  1. Doe de mango, passievrucht, suiker, citroensap, gemalen koriander, gember, komijn en kardemom in een blender of keukenmachine en blend tot een gladde puree.
  2. Voeg de ijsblokjes toe en blend nogmaals.
  3. Giet het mango-passievrucht mengsel in een glas en voeg de gin toe. Roer goed door.
  4. Voeg tonic water toe tot het glas gevuld is. Roer nogmaals goed door.
  5. Serveer direct, eventueel met extra ijsblokjes en/of garnering van mango en passievrucht.

 

Geniet van deze heerlijke, tropische Gin-Tonic met mango en passievrucht! Deze cocktail is perfect voor een zwoele zomeravond, of om te genieten van een vakantiegevoel op elk moment van het jaar. De frisse, zoete smaak van mango en passievrucht wordt versterkt door de kruidige aroma's van koriander, gember, komijn en kardemom. De gin voegt een extra dimensie van smaak toe en maakt de cocktail nog lekkerder. Dit recept is gemakkelijk te maken en is zeker een hit op elk feestje of bij elke gelegenheid. Probeer het vandaag nog en laat je verrassen door de unieke smaken en aromas van deze heerlijke tropische Gin-Tonic.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »