Iets te vieren? 3x aanbevolen Gin voor je op een rij

  • Geplaatst op
Iets te vieren? 3x aanbevolen Gin voor je op een rij

Een verjaardag, trouwdag, kerst of iets anders? Gin past bij vrijwel elke gelegenheid. Wij van Club Gin hebben hiervoor dan ook een groot assortiment aan verschillende soorten Gin. Deze hebben wij gecategoriseerd in merk en soort. Ben je van plan om Gin te kopen, maar weet je nog niet welke? Speciaal voor jou hebben we 3 soorten Gin voor je aanbevolen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan verder!

Gin-Mare Mediterranean Lantern Pack

Wist je al dat elke Gin-mare wordt gemaakt in een vissersdorpje in een kapel uit de dertiende eeuw? De lokale Gin uit Costa Brava kenmerkt zichzelf door zijn kruidachtige geur van jeneverbes. Daarnaast zal je ook de combinatie van rozemarijn, koriander, tijm en olijven proeven. Dit maat de Gin-Mare authentiek. Het leuke aan deze Gin is, dat hij is verpakt in een lantaarntje. Zo heb je naast de Gin ook nog een leuke decoratie om op te hangen met een kaarsje erin. De Gin-Mare komt in een fles van 70 CL en heeft een alcoholpercentage van 42,7%. Ben je van plan om deze Gin cadeau te doen? Voeg dan kosteloos een handgeschreven kaartje toe voor een persoonlijke touch. Interesse? Bekijk dan nu de Gin-Mare Meditteranean Lantern Pack.

 

 

Hendricks Gin

Voor de productie van de Hendricks Gin zijn er twee verschillende soorten ketels voor gebruikt. De eerste is van koper en de tweede is een Carter-head ketel die tijdens het destilleren de plantaardige producten vasthoudt. Deze Gin komt in een elegante fles van 100 CL en heeft een alcoholpercentage van 44%. De Gin behoort tot de soort kruide Gin en is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Net zoals bij de andere Gin producten heb je de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Daarnaast geldt het dat wanneer je hem voor 16:00 besteld, hem morgen in huis krijgt mits er voorraad is. Ben je benieuwd hoe de Gin eruit ziet? Bekijk dan nu de Hendricks Gin.

 

 

Tanqueray No: Ten

Deze Gin is maar liefst vier keer gedestilleerd. Voor de productie van deze Gin wordt er minder gebruik gemaakt van jeneverbes omdat het op deze manier het Citrus karakter niet te overweldigend te maken. Het alcoholpercentage ligt iets hoger dan bij de meeste andere Gins, dit is namelijk 47,3%. Hij behoort tevens tot de Florale Gin en is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. De inhoud van de fles bedraagt 70 CL. Interesse? Bekijk dan nu de Tanqueray No: Ten.

 

 

Conclusie

Bestel je op werkdagen voor 16:00? Dan ontvang je hem de volgende dag in huis. Lekker makkelijk! Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze website en/of ga naar Gin merken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »