3x Gin geschenken voor de kerst

  • Geplaatst op
3x Gin geschenken voor de kerst

Het duurt nog maar een paar maandjes en dan is het alweer kerst. Dé tijd waar vrienden en familie bij elkaar komen om deze feestdag samen te vieren met een lekkere feestmaaltijd en niet te vergeten de cadeautjes onder de kerstboom. Weet je nog niet wat je moet geven? Dan is Gin een ideale keuze. Wij, van club Gin hebben een aantal geschenken voor de kerst op een rij gezet om je te helpen bij je keuze.

1. Rutte Celery Gin Giftpack met 2 glazen

Wat dacht je van een mooie duo gift box van Rutte Celery Gin? Voor een leuke prijs ontvang je een giftbox met daarin een Rutte Celery Gin fles van 70 CL met 2 mooie glazen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje erbij te laten doen om het extra persoonlijk te maken. Wie ga jij deze kerst verrassen met de Rutte Celery Gin Giftpack

 

2. Sadlers Brewery Peaky Blinders Giftset

Ken je nu een echte Peaky Blinder fan? Dan is de Sadlers Brewery Peaky Blinders Giftset dé perfecte keuze om als kerstgeschenk aan iemand te geven. Deze giftset is een zeer exclusieve en unieke set met maar liefst 3 verschillende flesjes met 3 verschillende smaken. Je hebt de spiced dry gin, de blacked spiced rum en de bourbon whisky. De flesjes zijn elk 70 CL, dus lekker veel genieten. Hierbij heb je net zoals bij de Clover gin, de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje erbij te laten doen. Benieuwd naar hoe de set eruit ziet? Bekijk dan hier de Sadlers Brewery Peaky Blinders Giftset.

 

 

3. Gin-Mare Triple Orange Pack Mediterranean

Wil je iets echt origineels geven? Dan is de Gin-Mare een ideale keuze. Het unieke aan deze gift set is dat er niet alleen een fles Gin-mare in zit, maar ook een recept met ingrediënten om zelf Triple Orange te maken. De ingrediënten die in de gift set zitten, zijn onder andere een gedroogd schijfje sinaasappel, een potje marmelade en een flesje Oorange bitters. Daarnaast zit er ook een lepel in om de set compleet te maken. De fles Gin-Mare heeft een inhoud van 70CL. Voor de echte gin liefhebber, is dit een perfect kerstgeschenk. Interesse? Bekijk dan nu de Gin-Mare Triple Orange Pack Mediterranean.

 

 

Conclusie

Wij hopen je hierbij te hebben geholpen met het maken van een keuze voor een kerstgeschenk. Ben je nu benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website club gin.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »