Gin geven als relatiegeschenk? Doe hier wat inspiratie op!

  • Geplaatst op
Gin geven als relatiegeschenk? Doe hier wat inspiratie op!

De zomer komt er weer aan, en bij een zomers drankje hoort natuurlijk Gin! Je kunt gin met allerlei soorten drankjes mixen zodat het naar ieders smaak is. Daarom is een gin een geschikt cadeau of geschenk om te geven. Wij hebben een aantal leuke gin geschenken voor je op een rijtje gezet, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen welke je wilt!

Gin Mare giftpack

 

Wil je naast de gin er ook nog iets bij geven? Dan is het Gin Mare giftpack het ideale cadeau. Het geschenk wordt namelijk ook geleverd met twee bijpassende glazen zodat jein stijl samen kunt proosten! De gin van Gin Mare wordt gemaakt in een klein vissersdorpje tussen de Costa Brava en Costa Dorada. Deze gin wordt gekenmerkt door zijn kruidige smaak door de jeneverbes en tijm die er in verwerkt zitten en het meest domineren.

 

Mombasa Strawberry Glass Pack

 

Is het geschenk voor een dame?  Dan is de cadeau box van Mombasa club perfect. De Mombasa Club Strawberry Edition is gebaseerd op een origineel recept en wordt drievoudig gedestilleerd en vervolgens doordrenkt met aardbeien en rode vruchten. Deze fruitige roze gin wordt het geleverd in een roze box met een bijpassend glas. Wil je een geschenk gaan geven aan een man, dan hebben ze van Mombasa daar ook een mooi pakket voor samen gesteld. De Mombasa club Dry Gin heeft een verfrissend karakter en een ongekende smaak door de kruidnagel en komijn die erin zit. Ook wordt deze kruidige gin geleverd met een bijpassend glas.

 

Tanqueray Gin Gin Glass Pack

Iedereen kent Tanqueray gin waarschijnlijk wel. Deze gin heeft een alcoholpercentage van 40% en is herkenbaar aan zijn groene fles in de vorm van een cocktailshaker. Het is een lichte en dominante gin die gecombineerd is met botanische kruiden. Deze Tanqueray gin gift box is echt iets voor een gin liefhebber en wordt geleverd met een uniek Tanqueray glas.

 

Fever Tree Pack

 

Ben je meer op zoek naar een aardigheidje voor iemand of een klein kadootje? Dan is het Fever Tree pack van Fever Tree een geschikte daarvoor. Deze gin heeft een bijzondere smaak omdat er smaken zoals vurenhout, duindoorn en moerasspirea in zitten. Het is een krachtige gin en daarom heel lekker te combineren met een verzachtende tonic. Daarom zit er in dit pakket naast de gin ook een lekker verfrissende tonic bij!

 

Loopuyt Virgin 0%

Alcoholvrije gin wordt ook steeds populairder. Wil je een gin weggeven, maar eentje waar geen alcohol in zit? Kies dan voor de Loopuyt Virgin. De fles is erg mooi en maakt indruk, maar de gin is ook nog eens heerlijk. Veel liefhebbers van alcoholvrij kiezen voor deze alcoholvrije gin van Loopuyt: De Loopuyt Virgin 0%.

 

Heb je na aanleiding van dit artikel nog vragen of ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan onze gehele assortiment op onze website of neem gerust contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »