Blackwater Wexford Strawberry Gin 50CL

25,95
Blackwater Wexford Strawberry Gin is een bijzonder zachte gin met een medium body. De zoete en zijdeachtige smaak in de mond wordt prachtig in balans gebracht door de alcohol en de botanische ingrediënten. Lees meer
  • Scherpste prijzen
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Blackwater
Alcohol %:
40%
Inhoud:
50CL
Land:
Ierland
Soort Gin:
Fruitig
Levertijd:
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Blackwater Wexford Strawberry Gin 50CL

Blackwater Wexford Strawberry Gin is een bijzonder zachte gin met een medium body. De zoete en zijdeachtige smaak in de mond wordt prachtig in balans gebracht door de alcohol en de botanische ingrediënten. Deze gin wordt gekenmerkt door de heerlijke geur van jeneverbes en aardbeien, die voor een unieke smaakbeleving zorgen.

Voor de perfecte serveertip raden wij aan om Blackwater Wexford Strawberry Gin te serveren met veel ijs, tonic, verse aardbeien, basilicum en wat zwarte peper. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een perfecte harmonie tussen zoete en kruidige smaken, waarbij de aardbeien en basilicum elkaar versterken en de zwarte peper voor een pittige twist zorgt.

Of je nu een doorgewinterde gin-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakbeleving, deze gin zal je zeker verrassen. Met zijn zachte en zoete karakter is deze gin bij uitstek geschikt om te genieten op een warme zomeravond. Voeg daar de perfecte mix van tonic en kruiden aan toe, en je hebt een heerlijk verfrissende cocktail die je keer op keer wilt blijven proeven.

Toch opzoek naar iets anders? Kijk dan is bij gin geschenken,

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »